Gneissinkaari 7

Gneissinkaari 7 asunnot on suunniteltu nykypäivän toiveiden mukaan ja niissä on keskitytty parhaaseen mahdolliseen asumisviihtyvyyteen. Pohjaratkaisut ovat avarat ja jokaisessa asunnossa on kookkaat lasitetut parvekkeet, joille käynti tapahtuu ison liukuoven kautta. Näin syntyy yksi huone lisää, jossa nauttia kesästä. Huoneistot varustetaan laadukkailla materiaaleilla, mm. lattiat ovat lautaparkettia. Osassa asunnoista on myös sauna. Lattiatasolta lähtevät ikkunat avaavat vehreät ja kauniit näkymät luontoon, ja järvenrantaan on vain kivenheiton matka. Ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet alkavat heti ulko-ovelta. Alueella on niin kävelyreittejä kuin hiihtolatujakin ja jopa golf-kenttä. Merenranta ja lähimmät venepaikat sijaitsevat vain kolmen kilometrin päässä.

Gneissinkaari 7: ään rakennetaan kaksi kerrostaloa, joissa molemmissa on viisi kerrosta ja 27 asuntoa. Talojen ulkonäkö erottuu edukseen ja ne sopivat hyvin vehreään kumpuilevaan maastoon. Talot ovat energiatehokkaita ja ne lämpenevät kaukolämmöllä. Autopaikoilla on sähköauton latausmahdollisuus Söderkullassa on monipuoliset palvelut ja alueen palveluita kehitetään koko ajan. Kaupat, päiväkodit ja koulu ovat turvallisen matkan päässä ja muita palveluita on paljon. Yhteydet lähikaupunkeihin ovat nopeat ja lähimmälle metroasemalle (Mellunmäki) on vain reilun 15 minuutin ajomatka, jonka jälkeen pääset esim. Helsingin keskustaan todella nopeasti.

Kohteelle haetaan rakennuslupaa alkuvuodesta 2019 aikana ja ensimmäisen talon rakentamisen on arvioitu käynnistyvän vuoden 2019 kesän jälkeen.

Täällä voit tutustua kohteen asuntoesittelyihin tarkemmin: https://op-koti.fi/uudiskohde/asunto-oy-pahkinalehto

Lue oheisesta esitteestä lisätietoja ja katso asuntojen pohjakuvat: Gneissikaari 7 esite (pdf)

Kohdetta välittää:

OP-Kiinteistökeskus
Maarit Vehviläinen
LKV
Puh. 040 5109100
Email: maarit.vehvilainen@op.fi

 

Betoco Asunnot - Gneissikaari