Kilpailun säännöt

Jörökölli-kilpailu

20.1.2020

Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä ja kommentoimalla kisajulkaisua Betoco Asunnot Oy:n Facebook tai Instagram tilillä. Palkintona on 772 euron arvoinen majoitus Jörökölli-huoneistoon Rukalle joka tulee käyttää 5.-8.3.2020 välisenä aikana.

Kilpailun järjestäjä

Betoco Asunnot Oy
Uuhiniementie 478
35300 Orivesi
Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 22.1.-15.2.2020.

Arvontaan osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä ja kommentoimalla kisajulkaisua Betoco Asunnot Oy:n Facebook tai Instagram tilillä ohjeiden mukaisesti. Muualle kuin kilpailukuvaan tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Palkintona on 772 euron arvoinen majoitus 1-4 hengelle Jörökölli-huoneistoon Rukalle joka tulee käyttää 5.-8.3.2020 välisenä aikana. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat vähintään 18-vuotiaat henkilöt.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajan valitseminen ja julkistaminen

Järjestäjä arpoo palkinnot kilpailuajan puitteissa (22.1.-15.2.2020)  julkaisuja tykänneiden ja kommentoineiden kesken. Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä ja/tai kommentoimalla osallistujan vastauksen alle joko Facebookin tai Instagramin kautta. Voittajaa pyydetään toimittamaan yksityisviestillä yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten. Arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä, minkä jälkeen voittajille ilmoitetaan voitosta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot

Palkintona on 772 euron arvoinen majoitus 1-4 hengelle Jörökölli-huoneistoon Rukalle joka tulee käyttää 5.-8.3.2020 välisenä aikana. Käyttöajankohtaa ei ole mahdollista siirtää eikä palkintoa ole mahdollista muuttaa rahaksi.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkinnon arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön sekä vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Voittaja kustantaa itse palkinnon käyttöön liittyvät matka- ja muut kulut.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta arvonnan peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.

Vastuu teknisistä ongelmista

Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

Henkilötietojen käsittely

Voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä joko Facebookin tai Instagramin kautta jossa häntä pyydetään toimittamaan postiosoitteensa ja sähköpostiosoitteensa palkinnon toimittamista varten. Ohjeet palkinnon lunastamista varten toimitetaan voittajalle sähköpostitse. Voittajan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan palkinnon luovuttamiseen, niitä ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Muuta

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.