As Oy Hervantajärven Hehku

Tampereella Hervantajärven Kaakamonkaareen valmistuvat talot sijaitsevat mitä parhaimmalla paikalla. Luonto sekä Hervannan monipuoliset palvelut löytyvät läheltä, uusi päiväkoti rakennetaan viereiselle tontille ja lähikauppakin on vain kivenheiton päässä. Taloyhtiön suojaisalle ja vehreälle sisäpihalle valmistuu myös korttelisauna, jonka sauna ja tupa ovat asukkaiden käytössä.

Liikenneyhteydet keskustaan ja suurimmille teille ovat hyvät, ja mikäli haluat tulla kätevästi ratikalla kotiin, sekin onnistuu sillä asunnot sijaitsevat ratikkareitin päätepysäkin vieressä!

Taloyhtiö tulee koostumaan 24 asunnon kerrostalosta sekä neljän asunnon kaksikerroksisesta rivitalosta. Kerrostalon huoneistot ovat käytännöllisiä koteja yksiöistä kolmioihin, rivitaloon valmistuu moneen elämäntilanteeseen sopivia nelikoita.

Kerrostalon kaksioihin ja kolmioihin tulevat upeat huoneiston levyiset lasitetut parvekkeet. Liukulasiseinät toimivat helppona  kulkuväylänä parvekkeille ja terasseille. Liukulasiseinät myös lisäävät ikkunapinta-alaa ja päästävät suuren määrän luonnonvaloa sisään huoneistoihin. Esimerkiksi kolmioon tuleva lasitettu parveke on kymmenen metriä leveä ja yhteensä 24 neliömetriä suuri!

Sinulla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan uuden kotisi värimaailmaan sekä valitsemaan materiaaleja laadukkaista vaihtoehdoista, joten uusi kotisi on yksilöllinen ja juuri sinun oloisesi.

Yhtiö tulee liittymään kaukolämpöverkkoon, ja lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunto Oy Hervantajärven Hehkun asunnot valmistuvat arviolta loppuvuodesta 2022. Kohde on nyt ennakkomarkkinoinnissa!

Oheisesta esitteestä saat lisätietoja kohteesta ja löydät asuntojen pohjakuvat: As Oy Hervantajärven Hehku (pdf)

Kohde on loppuunmyyty.

 

Hervantajärven Hehku

Hervantajärven Hehku