As Oy Nokian Harjuniityn Haltia

As Oy Nokian Harjuniityn Haltia on seitsemänkerroksinen hissillinen kerrostalo, joka lämpenee ekologisesti ja edullisesti maalämmöllä. Tämän lisäksi talon katolle tullaan asentamaan aurinkopaneelijärjestelmä, joka kytketään kiinteistön sähköjärjestelmään. Taloyhtiöön tulee valmistumaan koteja yksiöistä neliöihin, joiden koot vaihtelevat 32-neliöstä 81-neliöön. Jokaisesta huoneistosta löytyy tilava lasitettu parveke ja osaan asunnoista valmistuu myös sauna. Kylpyhuoneet laatoitetaan kauttaaltaan, ja kylpyhuoneiden lattioihin asennetaan sähköinen mukavuuslattialämmitys. Keittiöt varustetaan erillisuunilla ja keraamisella keittotasolla, sekä astianpesukoneella ja jääkaappipakastimella. Isommissa asunnoissa on erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi. Asuintilojen lattioihin asennetaan kestävä ja ajaton vinyylilankku.

Harjuniityn Haltian piha-alueella autopaikkoja on yhteensä 44, joista 16 sijaitsee katoksessa. Autopaikka on mahdollista ostaa myös erillisinä osakkeina. Taloyhtiön jokaiselle huoneistolle kuuluu oma irtaimistovarastokomero. Yhteisinä tiloina asukkaille löytyy myös lisäksi lastenvaunu-, polkupyörä- ja ulkoiluvälinevarastot.

Sijainniltaan tämä 36 kodin kiinteistö tulee olemaan mitä erinomaisin! Harjuniittyyn valmistunut uusi päiväkoti sijaitsee aivan naapurissa ja kouluun on noin puolitoista kilometriä. Myös urheilukenttä sekä liikuntahalli löytyvät lähistöltä. Lisäksi Nokian keskustan palvelut ovat vain viiden minuutin ajomatkan päästä.

Asunto Oy Nokian Harjuniityn Haltian arvioitu valmistumisaika on kesällä 2024.

 

Kohdetta välittää:

Glik Oy LKV
Brand partner
LKV, YKV, MJD
Maarit Ritari
040 589 7299
maarit.ritari@glik.fi

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Satu Pasanen
050 389 6884
satu.pasanen@op.fi

Isto Matalamäki
050 389 6804
isto.matalamaki@op.fi

Minna Kivimäki
050 389 6823
minna.kivimaki@op.fi