As Oy Sipoon Kalliomäenkaari

Etsitkö laadukkaasti varusteltua kotia luonnonläheiseltä paikalta, hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palvelujen läheisyydestä? Silloin ennakkomarkkinoinnissa oleva Kalliomäenkaari 11 on koti sinulle. Sipoon Söderkullan Kalliomäkeen valmistuva 5-kerroksinen 29 huoneiston kerrostalo koostuu käytännöllisistä ja moderneista huoneistoista aina yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin (27,5 m2 – 80,5m2). Asuntoihin tulee omat lasitetut parvekkeet (lukuunottamatta paria pikku yksiötä) sekä saunat 3-4 huoneen asuntoihin.

Kalliomäen asuinalue sijaitsee Söderkullan huipulla, joten ylimpien kerrosten parvekkeilta voit nauttia upeasti avautuvista näkymistä. Kohteen sijainti on muutenkin mitä mainioin sillä Söderkullan hyvät ja kattavat palvelut sekä monipuoliset mahdollisuudet harrastamiseen ja ulkoiluun ovat vain kävelymatkan päässä. Kalliomäenkaari 11 on kohde johon kannattaa ehdottomasti tutustua!

Oheisesta esitteestä saat lisätietoja kohteesta ja löydät asuntojen pohjakuvat: Sipoon Kalliomäenkaari 11 ennakkomarkkinointi (pdf)

KOHDETTA VÄLITTÄÄ:

Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy
Mika Silfvenius
Yrittäjä, toimitusjohtaja
050 66159
mika@silfvenius.fi

Aurentum Oy LKV
Juha Borodulin
Asuntomyyjä
040 610 9660
juha.borodulin@aurentumlkv.fi

OP-Koti Itä-Uusimaa Oy LKV
Veera Kallio
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLat
045 124 5240
veera.kallio@op.fi

Mika Sipilä
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
040 480 9203
mika.sipila@op.fi

 

Sipoon Kalliomäenkaari

 

Sipoon Kalliomäenkaari