As Oy Sipoon Amiraali+ ja As Oy Sipoon Amiraali++

Sipoon Söderkullan keskustan ja sen palveluiden välittömään läheisyyteen rakentuu uusia laadukkaita ja moderneja kerrostalohuoneistoja. Talon ensimmäiseen kerrokseen on varattu liiketiloja (mm. R-kioski, apteekki) ja toiseen kerrokseen tulee Sote-asema. Kolmannesta seitsemänteen kerrokseen valmistuu asuinhuoneistoja, jotka ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Huoneistojen valikoimasta löytyy niin yksiöitä kuin saunallisia kolmioitakin. Asuntojen koot vaihtelevat välillä 22,5–85,5 m2.

Amiraalintie 4 tarjoaa asukkailleen mitä parhaimman sijainnin keskustasta, niin palveluiden kuin vapaa-ajankin osalta. Lyhyen kävelymatkan päästä löydät koulut, päiväkodit, päivittäiset palvelut sekä loistavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Bussiyhteydet tuovat sinut melkein kotiovelle.

Etelä-Sipoossa Porvoontien ja Porvoonväylän varrella sijaitseva Söderkullan asutuskeskus on yksi Sipoon keskeisistä kasvukeskuksista, ja kunnan kaavoituksessa tulevaisuuden rakentamista on painotettu näille alueille.  Helsingin keskustaan matkaa on noin 30 km ja Porvoon keskustaan noin 24 km. Sipoon kuntakeskus Nikkilä sijaitsee noin 10 km Söderkullasta pohjoiseen.

Kohteen rakentaminen alkaa 3/2021 ja arvioitu valmistuminen on 01/2023. Kohde on nyt ennakkomarkkinoinnissa!

Oheisesta esitteestä saat lisätietoja kohteesta ja löydät asuntojen pohjakuvat: As Oy Amiraali+ esite (pdf)

KOHDETTA VÄLITTÄÄ:

Aurentum Oy LKV
Juha Borodulin
Asuntomyyjä
040 610 9660
juha.borodulin@aurentumlkv.fi

Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy
Mika Silfvenius
Yrittäjä, toimitusjohtaja
050 66159
mika@silfvenius.fi

OP-Koti Itä-Uusimaa Oy LKV
Veera Kallio
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLat
045 124 5240
veera.kallio@op.fi

Mika Sipilä
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
040 480 9203
mika.sipila@op.fi

 

As Oy Amiraali+

Amiraali+ Sipoo